Preskoči na vsebino


Na obisku pri prof. Stipetu Ćavarju v Međugorju

Gospod Stipe Ćavar je bil rojen leta 1959 v Krehin Gracu blizu Međugorja. Po poklicu je diplomirani ing. elektrotehnike in od prvih dni prikazovanj do danes je ostal zvest Bogu in Mariji, kar pričuje s svojim življenjem še dandanes. Je poročen in z ženo Ankico imata tri otroke.

Od leta 1993 dela v Informativnem centru MIR Međugorje, kjer vodi informativno tehnologijo, ki v ničemer ne zaostaja za svetovno in kot profesor v gimnaziji v Čitluku. Posebna vrednost službe v informativnem centru MIR je, da lahko ljudje preko svetovnega spleta sprejmejo v zelo kratkem času sporočilo, ki ga Blažena Devica Marija preko vidkinje Marije Pavlović Lunetti posreduje svetu vsakega 25. v mesecu. Gospod Stipe pa ni le tehnični posredovalec Marijinih sporočil, ampak je tudi avtor dnevnika, kjer je avtentično in neposredno zapisal vse, kar se je dogajalo v Međugorju v prvih šestih mesecih po prikazovanjih Device Marije od 24. 6. 1981 leta.

V pogovoru, ki smo ga opravili z njim, boste izvedeli o njegovem razmišljanju, pogledu na svet življenju v Međugorju in življenju po Marijinih sporočilih.

Gospodu Stipetu se za pogovor iskreno zahvaljujemo, Vas dragi gledalci pa vabimo, da si ogledate oddajo.

 

 

 

Kopiranje oddaj Pot – i brez dovoljenja avtorja ni dovoljeno!

Vir:  Krščanske TV oddaje POT - I na RKC - uradna stran

Vse pravice pridržane.

Mir in dobro !

Lokacija:
Print Friendly and PDF