Preskoči na vsebino


Dom duhovnosti Benedikt - Kančevci

Na željo gledalcev oddaj Pot – poti.  smo obiskali Dom duhovnosti v Kančevcih, ki ga vodijo slovenski kapucini. Za gledalce sta spregovorila provincial br. Primož Kovač in br. Bernard Jauk, župnik v Kančevcih.

 Dom duhovnosti Benedikt - Kančevci

 

 

Dom duhovnosti Kančevci želi prispevati svoj delež v tem letu vere. Vsem, ki se boste odzvali na katerega od programov, želimo pomagati pri teh posodabljanjih osebne vere. Znova je pred vami program za leto 2013. Po naslovih se mnogi programi ponavljajo. Hvala Bogu, še vedno so aktualni in smo prepričani da imajo kaj podariti tudi v prihodnjem letu. Kakšen program pa je tudi novost.

Nekateri programi so namenjeni določeni skupini ljudi ali določenemu sloju, precej pa je programov, ki so odprti za vsakega iskrenega iskalca bolj globokega odnosa z Bogom. Dobrodošli ste v domu tudi, kadar si boste zaželeli le prostor miru in molitve.

Za tem uvodnikom boste najprej našli koledar programov za vse leto. Ta se bo še dopolnjeval. Za njim so nekateri programi natančneje predstavljeni. Na koncu pa je še nekaj drugih informacijo o domu. Tudi za leto 2013 želimo, da bi bilo blagoslovljeno. Bog, daj!

Več o kapucinih najdete na njihovi spletni strani :

http://www.kapucini.si   in na krščanskem strežniku R.K.C.

Kapucinski samostani v Sloveniji

Kopiranje oddaj Pot – i brez dovoljenja avtorja ni dovoljeno!

Vir:  Krščanske TV oddaje POT - I na RKC - uradna stran

Vse pravice pridržane.

Mir in dobro !

Lokacija:arhiv
Print Friendly and PDF