Preskoči na vsebino


Živim

V oddaji Pot–i smo govorili o življenju, splavu, spočetju, vrednotah ... z gospo Katarino Nzobandora, kateri se zahvaljujemo za sodelovanje.
 


Živim, Katarina Nzobandora  - predvajaj 

 

Sestra medicinska spregovori o nerojenih otrocih, splavu, abortusu….

( za ogled kliknite na napis )

Tako je v novembru zaživel Zavod ŽIV!M, ki deluje na področju ozaveščanja in detabuizacije nerojenega človeškega življenja, umetne prekinitve nosečnosti in post-abortivnega sindroma. Zavod ŽIV!M pomaga staršem, ki so že opravili splav in tistim, ki se še odločajo, da bi spoznali, da obstajajo boljše rešitve kot splav in bi se odločili za življenje.

Ker za projekte, ki jih želijo izvajati potrebujejo precej denarja, so se odločili, da bodo najprej naredili spletno trgovino Trgovin'co Zavoda ŽIV!M, ki je polna inovativnih, simpatičnih in praktičnih darili.

Za Materinski dan bodo izdelali čestitke, ki jih boste lahko poslali svoji mami in se ji tako zahvalili za življenje, skrb in ljubezen. Izkupiček gre za Zavod ŽIV!M.

Vabljeni ste, da na zavod.zivim@gmail.com ali 068 16 15 75 naročite izdelke in jim tako pomagate narediti nekaj dobrega za soljudi, rešiti kakšno življenje, da bo tako naš svet vedno bolj vesel in svetel.

Zavod ŽIV!M se vsem priporoča v molitev.

Nedavno smo praznovali Božič , rojstni dan Gospoda Jezusa Kristusa. V spomin na ta dan, smo se v naši oddaji dotaknili zelo vročih tem kot so rojstvo, umetni splav, umetna oploditev, odgovornost staršev in podobno.

Mnogi ljudje po svetu, pa tudi v Sloveniji, se soočajo s splošno gospodarsko krizo. Nekaterim je v breme, nekaterim priložnost. Tudi s sprejemanjem svojega lastnega življenja je podobno. Nekaterim je v breme, nekaterim izziv in priložnost za napredek.

Prijatelji oddaj Pot–i pišite nam še naprej na elektronski naslov  oddaja.pot-i@siol.net


Kopiranje oddaj Pot – i brez dovoljenja avtorja ni dovoljeno!

Vir:  Krščanske TV oddaje POT - I na RKC - uradna stran

Vse pravice pridržane.
Print Friendly and PDF