Preskoči na vsebino


Jezus je pot, resnica in življenje

Na vašo željo dragi moji gledalci smo gostili duhovnika Zorana Kodela. Predstavil je utrip župnije Svetega Venčeslava, župnije Tinje, družino, mladino in povedal marsikaj zanimivega v sproščenem pogovoru.


Jezus je pot, resnica in življenje, duhovnik Zoran Kodela - predvajaj  (trajanje 40 minut)
 

Veseli smo spoštovane gledalke in gledalci, da so nas oddaje Pot–i tako lepo povezale po celotni Sloveniji in tujini. Dobrodošli vsi bolni, osamljeni, ostareli ter vsi kateri nas spremljate preko svetovnega spleta daleč od lepe domovine Slovenije.

Dragi prijatelji zahvaljujemo se vam iz srca, da tako zvesto pišete na elektronski naslov oddaja.pot-i@telemach.net . Oddaja Pot–i je samo vaša domača oddaja dragi prijatelji pred televizijskimi ekrani. Tako smo postali ena velika družina vaših oddaj Pot–i. Z vašo pomočjo smo spoznali veliko novih obrazov, župnij, škofij. Bogu smo neizmerno hvaležni za to milost, da smemo samo za vas pripravljati oddaje Pot-i, katere si vi zaželite (izberete). Lepo vas pozdravljamo vse v domovini in tujini s starim krščanskim pozdravom Hvaljen Jezus in Marija.

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF