Preskoči na vsebino


Urednik radia Marija v Zagrebu - pater Stjepan Fridl

Gost oddaje Pot-i je bil glavni urednik radia Marija pater Stjepan Fridel, ki je povedal, da je že 8 let glavni urednik. Spregovoril je o delu in programu radia Marija.
 


Urednik radia Marija v Zagrebu - pater Stjepan Fridl - predvajaj  (trajanje 36 minut)

 

Radio Marija je začel oddajati pred 11 leti v Zagrebu. Gre za sklop svetovnih radiev Marije. Radio Marijo se da poslušati v Hrvaški preko interneta, preko satelita in seveda v Sloveniji v digitalni televiziji Telius – skoraj po celotni Sloveniji. Več o programu, vas vabim k ogledu oddaje.Vabljeni tudi k ogledu njihove spletne strani www.radiomarija.hr.

Pater Stjepan Fridl je dejal, da božja beseda, božja ljubezen ne pozna meja. Verniki se bolje razumemo kot politiki, ker nas povezuje ista nit, tisti, ki je pot, resnica in življenje – Jezus Kristus.

Pater Fridl sodeluje tudi s karmelom v Brezovici. Vabljeni, da prisluhnete intervjuju patra Fridla s sestro Benedikto od Jezusa ob njenih prvih zaobljubah v karmelu Brezovica. Pogovor je opravljen po telefonu.
 

Zahvaljujemo se patru Stjepanu Fridlu, uredniku radia Marija za sodelovanje in želimo vsem sodelavcem radia obilo božjega blagoslova pri njihovem delu. Lepo vabljeni k ogledu in poslušanju oddaje – opravičujemo se, da avdio in video zapisni niso prevedeni v slovenski jezik, hvala za razumevanje.
 

Lokacija:
Print Friendly and PDF